hope for the highway

Bijbel voor het motorvolk

In samenwerking met uitgeverij Jongbloed heeft CMA Nederland een Bijbel voor motorrijdend Nederland uitgegeven: Hope for the Highway.

We zijn begonnen met dit project onder de naam Highway to Heaven. Maar na drie uitgaven te hebben gehad, was het tijd voor een nieuwe frisse versie. In navolging van andere CMA landen hebben we bewust gekozen voor de naam HOPE FOR THE HIGHWAY om zo internationaal met één naam te werken.

Als CMA willen we mensen en met name bikers in de gelegenheid stellen om kennis te nemen van de Bijbel, die wij zien als het meest waardevolle voor ieder mens: Het Woord van God. In deze uitgave vind je het Johannes evangelie en getuigenissen van CMA leden die vertellen wat God in hun leven betekent.

Heb je nog geen Bijbel? Op onze website kun je zien waar je ons kunt ontmoeten, ook kun je hem online lezen op onze site.

Bruggen bouwen

Dankzij de giften van allerlei organisaties en kerkelijke gemeentes kunnen we de uitgave van de Hope for the Highway realiseren. Daarnaast vertellen we graag wat we doen en wat ons drijft. Heel graag willen we op die manier bruggen bouwen, tussen de kerk en de mens die daar zo van vervreemd is. De motorrijder/biker voelt zich doorgaans niet thuis in “de kerk”. Meestal zien ze er ook een beetje anders uit dan de doorsnee kerkganger. We hopen met onze medewerking aan diensten te bereiken dat de doorsnee kerkganger een beeld krijgt van het werk van de CMA en daardoor ook meer oog krijgt voor de naaste, de bikers.
We zijn God onze Hemelse Vader dankbaar voor dat wat wij mogen doen.

Als je denkt dat het werk van de CMA een mooi project is om te steunen, dan komen we graag in contact met je om te praten over de mogelijkheden die er zijn. We zijn een ANBI erkende organisatie, het is o.a. mogelijk om een periodieke gift te doen.

Giften en donaties kunt u overmaken op:
NL43TRIO0198510152, t.n.v. CMA Nederland o.v.v. “Hope for the Highway”

voor op- en aanmerkingen: info@cma-nl.org